Ons doel is en blijft dat we graag willen dat de leerling in 1x slaagt voor zijn of haar rijbewijs.
Ons doel is en blijft dat we graag willen dat de leerling in 1x slaagt voor zijn of haar rijbewijs.
Ons doel is en blijft dat we graag willen dat de leerling in 1x slaagt voor zijn of haar rijbewijs.

Auto

Sinds 1995 geven wij al rijles aan mensen uit Hardenberg en wijde omgeving. Onze kracht is dat wij de rij opleiding compleet aanpassen aan de behoefte van de leerling. Natuurlijk hebben wij ook lespakketten, deze pakketten zijn echter alleen een indicatie en kunnen aangepast worden aan wat een leerling nodig heeft, of je nu meer of minder uren nodig hebt dan in eerste instantie was gedacht. Ons doel is en blijft dat we graag willen dat de leerling in 1x slaagt voor zijn of haar rijbewijs.

Wij geven les in blokken van 2 uur, je krijgt dan 2 uur les en zit alleen zonder mede leerling met de rij instructeur (instructrice) in de auto. De lessen worden gegeven in Almelo, Hoogeveen en Emmen. Dit zijn ook de plaatsen waar de praktijkexamens worden afgenomen.

De theorie kun je bij ons online volgen, als je je aanmeldt als nieuwe leerling krijg je van ons een inlogcode en kun je met je theorie cursus beginnen. Lukt het niet op de één of andere manier om de lesstof tot je te nemen dan kan je bij ons een individuele theorieles volgen.

Theorie

Het theorie examen moet je zelf reserveren. Dit kan via deze link.

Als je je nu aanmeldt als nieuwe leerling dan krijgt je de theorie leermiddelen t.w.v. € 35,00 GRATIS! (vraag naar de voorwaarden)

Praktijk

Voor de praktijklessen raden wij je aan minimaal 1x per week te lessen, betere resultaten krijg je als je vaker dan 1x per week lest. Je bent dan namelijk intensiever met je rijopleiding bezig. Er wordt les gegeven in de plaatsen Almelo, Hoogeveen en Emmen. Bij ons wordt de leerling thuis, op school, op het werk of elders opgehaald. Dit gebeurd allemaal in onderling overleg. Kortom bij ons is veel mogelijk.

De eerste rijles vindt altijd plaats rondom de eigen woonplaats en is altijd 1 uur, na de eerste rijles gaan wij z.s.m. lessen in Almelo, Hoogeveen of Emmen, hier moet je ervaring opdoen en zal het uiteindelijke praktijkexamen plaatsvinden.

Wij werken met zeer ervaren instructeurs die o.a. gespecialiseerd zijn in faalangst, ADHD etc.